MAMA

Емотивни фотографии од породување: Првиот поглед помеѓу родителите и бебето

Ах тие слатки моменти.

Австралиските фотографи Ривер Бенет и Бел Пангбурн се здружиле заедно во проектот „The First Hello“, со цел да документираат еден од најубавите случувања во животот на секој родител: првата средба со бебето. Првиот поглед, првиот допир, првиот плач.

Погледнете ја серијата од прекрасни и емотивни фотографии кои ќе ве разнежнат.

https://www.instagram.com/p/B2c-5ScFwwl/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BxzYH9cllXS/?utm_source=ig_embed

 

 

 

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close