MAMA

Тие секогаш ќе ви го чуваат грбот. Идеалните партнери се раѓаат во овие три знака

Постојат 3 специфични хороскопски знаци кои се предодредени  да бидат поддржувачки, заштитни, сигурни и непоколебливо лојални

Тие секогаш ќе ви го чуваат грбот …

Сите го бараме идеалниот партнер. Постојат 3 специфични хороскопски знаци кои се предодредени  да бидат поддржувачки, заштитници, сигурни и непоколебливо лојални – и сите овие елементи тврдат дека тие секогаш ќе ви го чуваат грбот.

Бик

Тој е голема поддршка.Ако некој се обиде да се смири со вас, или да ве изневери, заради Бикот, ќе посака да не се ни обиде, затоа што овој лојален знак ќе стори сé за да ве одбрани.

Шкорпија

Шкорпија пред сè ја вреднува довербата и поддршката. Како чувствителен и интензивен знак, тој нема да биде воодушевен ако чувствува дека неговиот партнер го користи. Сепак, постои „улов“ бидејќи е толку посветен, тој бара неговиот партнер да биде подеднакво силен, цврст и непоколеблив.

Ракот

Ракот е уште еден знак кој има вродена способност да го заштити и брани лицето што го сака, со ризик да стане презаштитен. Се разбира, тие имаат слични барања од партнерот.

За Лавовите се вели дека се романтични и полни со љубов, а кога сакаат некој, сакаат сите да го слушнат тоа. Но, откако еднаш ќе си заминат од бившиот партнер, тие ретко даваат втора шанса.

Откако ќе раскинат со партнерот, Лавовите се однесуваат најнормално. Постапуваат како ништо да не се случило и изгледаат силни и издржливи. Ако пак по некоја случајност се обидете повторно да ги освоите, е тогаш ќе земат уште поголема сила, ќе изгледаат недопирливи и ќе ве игнорираат колку што можат повеќе.

На Лавовите најважна им е верноста, зашто тие се полни со љубов и великодушност. За да не дојде до раскинување од банални причини, најдобро е да не се обидувате да ги измамите и да им го посветите своето внимание.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close