MAMA

Пред нас е НАЈЕМОТИВНИОТ МЕСЕЦ! Сè од што бегате долго време, ќе излезе на површина

Сè што треба да се соочите излегува на површина. Ние сме во период на големи чистки.

Во среда, на 2 септември, во 7 часот и 23 минути, ќе се случи најемотивната полна месечина, онаа во знакот на Риби.

Сè што треба да се соочите излегува на површина. Ние сме во период на големи чистки. Сè што сме потиснале или сме побегнале, ќе биде пред нас и ќе не погледне во очи!

Треба да решиме некои проблеми од минатото. Нема повеќе простор под килимот, сè што треба да се соочи излегува на површина.

Во следните нешто помалку од еден месец, ние носиме нешто кон својот крај, решаваме ситуација со која не сме во мир, а до неодамна ја вртевме главата од неа.

Ние сме во период на големи чистки. Сè што сме потиснале или сме побегнале, ќе биде пред нас и ќе не погледне во очи.

Ова е време кога ќе се вратиме затоа што оставивме нешто таму, што не спречува да напредуваме. Ние ја бришеме прашината во најскриениот агол во животот, можеби ќе наидеме на нешто што ќе не изненади, знаење, увид, оној момент што ќе осветли таму.

Тоа е полна месечина која е многу чувствителна и рана. Се појавуваат силни емоции кои носат некои пораки. Некои тајни излегуваат на површина.

Едно лице од минатото повторно влегува во нашите животи. Медитирај. Внесете тишина кога надворешниот свет е премногу со вас. Одмори се. Грижете се за квалитетен сон. Верувајте во вашата интуиција.

Помогнете им на луѓето на кои навистина им е потребна помош. Не жртвувајте се и не чувствувајте вина. Енергијата се губи таму.

Не изолирајте се од добрите работи и предизвиците поради страв и несигурност.Треба да се откријат илузии и измами. Вистината е единствениот начин. Пазете се од предавство и измама, некои луѓе ќе бидат повеќе склони кон манипулации или ќе сокријат нешто под изговор дека е за наше добро, но прашање е чии очи зборуваат добро …

Останете во контакт со реалноста затоа што оваа полна Месечина во Риби сака да замислува и идеализира, но Сонцето и Меркур во Девицата и планетите во Јарец нè приземјуваат и ни кажуваат што е навистина можно.

И, конечно, промената започнува со вера. Верувајте во себе, верувајте во она што сакате да го постигнете. И полека, трпеливо напред.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close