Кафе муабет

МОЕТО МОМЧЕ НЕМОЖЕ ДА СЕ ОДЛУЧИ ПОМЕЃУ МЕНЕ И НЕГОВАТА СОПРУГА: Незнам како да продолжам понатаму- барам искрен совет!

Оваа девојка е очајна поради врската со оженет човек....

Во последните неколку недели, приказната на една девојка, која е во врска со оженет човек стана вирална.

Имено на девојката воопшто не и е лесно, и таа бара совет од некој поискусен, во врска со тоа што да прави со оваа љубовна врска.

– Во изминатите две недели, мојот дечко беше трипати со мене, а потоа се врати кај сопругата. Тој има 35 години, јас имам 27 години и се запознавме пред неколку месеци на работа кога минуваше низ развод – напиша оваа девојка за „Сан“.

Таа раскажува дека започнале дури и да живеат заедно по кратка романса, но таа бајка траела само две недели, а потоа тој се предомислил и се вратил кај семејството.

Рече дека му недостигаат сопругата и детето и дека ме напушта. Потоа повторно ме повика мене на теелфон, ми рече дека ме сака, сака да го помине животот со мене и дека сака да му родам дете. Дојде во станот, имавме односи, а вечерта повторно се врати кај сопругата.

 Следното утро се врати и рече да се оддалечам од него затоа што му го уништувам животот.

– Треба да се ставиш на прво место. Тој не може да има се * е со вас, а потоа да се врати кај неговата сопруга. Не е фер. Дајте му ултиматум. Или тој ќе ве избере вас и ќе го прекине бракот и ќе се согласи со сопругата за заедничка грижа за детето, или ќе заминете засекогаш – и одговори Деидре, експерт за партнерски односи.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close