MAMA

Антички ритуал што привлекува среќа: Напишете ја на хартија и гледајте како вашата желба станува реалност ! 

Сите сакаме нашите желби и планови да се остварат што е можно поскоро, и благодарение на овој антички ритуал, тоа е можно

Магичната техника 5х55 ги исполнува  сите желби 

Сите сакаме нашите желби и планови да се остварат што е можно поскоро, и благодарение на овој антички ритуал, тоа е можно. Тоа, всушност, ја претставува техниката на манифестација и нè учи како да постигнеме сè што имаме намера со позитивни и точни мисли. 

Ако сакате да внесете среќаљубовпари или просперитет во вашиот животможете да го пробате популарниот метод  наречен 5×55. 

 Вака функционира техниката 5×55: 

 Сè што треба да направите е да напишете на хартија што сакате да го внесете во живототЗапишете ги своите желби 55 пати за пет денаМоже да се манифестира скоро се што сака срцето. 

 Оваа техника на манифестација работи најдобро ако „останете фокусирани само на вашата желба“. Смири си го умот ако почне да талка додека пишуваш. 

Ако за време на периодот на манифестација почнете да ги гледате броевите 111, 222, 333 или 1111, вашата манифестација е многу близу да стане ваша реалност. Ако започнете да сонувате за вашите желби, тоа е знак дека привлечноста работи. 

 Манифестацијата е една од најдобрите работи што можеме да ги сториме сами.Нема други алатки за манифестација освен вашиот ум и решеностОбидете се да не размислувате кога ќе се случат вашите манифестации. За сè во животот е потребно времезатоа треба да бидете трпеливи. 

 Оваа техникаако размислите за тоа малку подобране е волшебно стапче или нешто сличноОваа техника нè тера да ги фокусираме нашите мисли на она што го сакаме и кој е нашиот сегашен приоритетКога нашите мисли се насочени кон желбата и целтание и несвесното правиме се што можеме за да го постигнемезатоа оваа техника е толку ефикасна. 

Всушност, во текот на тие 5 денакога ги пишуваме нашите желбитаа го обучува мозокот да бара начин за целта на секој чекор. 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close