Бебе

Видео: Татко го заспива бебето за само 30 секунди

Овој татко имал генијална идеја.

Се работи за приказна која е од пред неколку години. Всушност, тогаш малиот Сем го болело увото, па иако бил исцрпен и уморен, никако не можел да заспие. Тогаш на неговиот татко му дошла една обична, но сепак генијална идеја.

Со Сем во неговата прегратка, таткото ја засвирел Lullaby, а малиот само за неколку секунди изреагирал на најдобриот можен начин.

Не мора да знаете да свирите,д оволно е, водени од оваа идеја, да го земете во прегратки вашето малечко, да му пуштите музика и да му овозможите да заплови во царството на соништата.

На оваа снимка погледнете како уживаат Сем и неговиот татко!

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close