Дом и семејство

24 причини зошто децата се лоши

Секако дека децата се слатки, сите ги сакаме и ни доаѓа да полетаме од задоволство кога ги гушкаме.

decishta

НО, да не претеруваме, тие поголемиот дел од денот се крајно досадни и лоши. Погледнете зошто!

Како прво – како што веќе рековме, тие навистина можат да бидат слатки.

 Но, да бидеме искрени…

Тие најчесто се неприкосновени и незаситни мали монструми

Можат да се заглават буквално секаде!

Наметливи се!

Постојано прават вакви работи.

Мрзливи се!

Понекогаш мирисаат чудно.

Не можат да водат грижа за самите себеси.

Можат да се закачат на се и сешто.

Се плашат од пријателкси настроени животни.

Секогаш имаат некој генијален план…

За кој секогаш се прават на Тошо!

Извонредно се тупави!

Плакаат – постојано!

Себични се!

Храната многу ретко стигнува до нивната уста.

Не водат грижа за другите луѓе во околината.

Постојано ги прават овие работи.

Постојано наопаку ги сфаќаат работите.

Постојано прават хаос!

Понекогаш хаосот е толку голем што е најдобро да се преселите од дома

Беспомошни се!

И токму затоа понекогаш завршуваат онака како што треба да завршат!

{simplepopup}

{/simplepopup}

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close