Дом и семејство

Направете мала промена во вашиот дом (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Чиниите на ѕидовите можат да бидат неверојатно добар декор.

tanjiri1

Можат да се вклопат во било кој стил, но идеални се за големи и празни ѕидови, за кои не знаете како да ги исполните и украсите.

Покажете ја својата порцеланска збирка или закачете ги чиниите со мотивите од местото каде сте летувале и внесете свежина во својот дом.

tanjiri2

Иако многумина на оваа идеја би реагирале негативно, дека е старомодна, дизајнерите со своите идеи дефинитивно го имаат побиено таквиот став. Освен што многумина ќе се потсетат на носталгичните денови од детството, кое го поминале во бабината кујна, со овие неколку модерни идие, во својот дом ќе внесете дел од носталгијата, но и дел од карактерот.

Погледнете ја добро фото галеријата и кажете ни дали ви се допаѓаат овие предлози?

tanjiri2

tanjiri2

tanjiri2

tanjiri6

tanjiri6

tanjiri8

tanjiri8

tanjiri8

tanjiri8

tanjiri12

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close