Дом и семејство

Прашајте и стручни лица ќе ви одговорат на сите прашања поврзани со вашето осигурување

На вашите прашања  ќе одговара Јасминка Стојановска лиценциран застапник за осигурување на најголемите компании за осигурување во Македонија.

Порталот Штипка ви нуди можност да поставувате прашања поврзани со животното осигурување и сите други видови на неживотно осигурувања и во рок од седум дена да добиете одговор. На вашите прашања ќе одговара Јасминка Стојановска лиценциран застапник за осигурување на најголемите компании за осигурување во Македонија.

Ваше е само да поставите прашање, а ние ќе ви ги обезбедиме најдобрите одговори и совети поврзани со оваа проблематика.

Процесот ќе биде 100 % анонимен, односно вашите податоци нема да бидат видливи на нашиот сајт. Одговорите ќе ги добиете во рок од 7 дена и тоа на е-маил адресата од која го поставивте прашањето. Исто така одговорите и на другите анонимни читатели ќе можете да ги прочитате на нашиот сајт во рамките на рубриката Дом и семејство (види тука).

Вашите прашања испраќајте ги на нашата редакциска адреса: info@stipka.com.mk

Напомена: Одговорите на нашите стручни лица се исклучиво од информативна природа, а за сите подетални информации во врска со оваа проблематика слободно обратете се на нашата е-маил адреса или на телефонскиот број +389 76 317 930.

Поставете го вашето прашање, тука сме да ви помогнеме!

 

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close