Дом и семејство

Најнежните и најубавите новогодишни украси за вашиот дом

Блогерите ни се најдобра инспирација и кога станува збор за уредување на домот за време на новогодишните и божиќните празници.

Последните неколку години во мода е враќањето кон традицијата и природата. Стари дрвени украси кои можеме да ги најдете на нашите тавани, направени од хартија или потполно природни како на пример украси со ореви, потоа гранки, листови од еукалиптус, борови гранки… Гранките се ставаат во вазна и стануваат интересен зимски аранжман, имела се става над вратата или прозорите, од листовите на еукалиптус се плетат венци…

Поприлично голема улога тука одиграа скандинавските брендови, а тоа можете да го забележите и од новата линија на шпанскиот бренд Zara Home. Минималистичката естетика од северните земји многу добро се вклопува во секој простор, а најубавите идеи што ги најдовме по блоговите погледнете ги во продолжение.

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close