Дом и семејство

Еден прекрасен подарок за пет различни поводи

Изберете специјален подарок за паметење на пријатели и блиски за различни пригоди, подарок со лична и незаборана нота и со ваш личен печат
crystal prva
Прозирната кристална кугла го означува земјиниот елемент, а нејзиниот мазен облик може да ви донесе посебна хармонија на неколку начини. Еве неколку различни причини и поводи да купите прозирна кристална топка:

А) Поставете ја кристалната топка на масичката за кафе во вашата дневна соба да одржува смиреност во вашето семејство.
crystal vtora

 

Б) Ако учите, а не можете јасно да размислувате, ставете ја прозирната кристална топка на вашата работна маса. Таа може да ви помогне да го исчистите умот.

В) Доколку сакате да купите подарок за вашата мајка, кристалната топка е она вистинското. Вашата мајка може да ја чува топката во југозападниот агол од дневната соба за да се чувствува посебно. Југозападниот смер е резервиран за матриархот, односно за мајката.
crystal treta

Г) Но, ако сакате да купите подарок за вашиот татко, кристална топка е посебен подарок бидејќи тој може да ја стави кристалната топка во северозападниот дел на дневната соба. Тоа ќе го направи да чувствува дека ви е посебно драга личност. Северозападната насока е за таткото или патријархот.

crystal cetvrta

Д) Но, и тоа не е сè. Ако сте во потрага по свадбен подарок, прозирната кристална кугла е необично специфичен подарок, бидејжи таа може да им даде сила на младенците и хароминичен однос така што ќе го ставаат овој прекрасен кристал во љубовната насока од нивната спална соба.

На оваа кристална топка рамноправно ὺ се придружуваат уште и фенг шуи желката и вазната, како и петте едноставни совети за среќен брак!

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close