Uncategorized

Ќе ве чува како капка вода на дланка: Мажот роден во овој хороскопски знак е најдобар сопруг!

Раковите се вистински емотивци...

Доколку сте од оние жени кои копнеат по внимателен, романтичен, вистински љубовник, тогаш мажот роден во знакот на Рак е вистински избор за вас.

фото илустрација

Ако сакате да бидете со личност родена во овој знак потребно е да бидете вистински емотивец за да можете да откриете што значи да се биде сакан со целото срце.

фото илустрација

Мажот Рак ја смета љубовта за најмоќната сила во универзумот и тој е најдобриот, највештиот управител на таа магична сила. Неговиот најголем подарок е срцето – сака дури и кога сите други се откажуваат, затоа што гледа и мал сончев зрак кој му кажува дека има светлина зад темнината.

фото илустрација

Раковите постојано се критикувани поради нивното променливо и често мрачно расположение, но важно е да знаете дека Ракот чувствува се. Комуникацијата е клучна за нив, па доколку сакате да избегнете недоразбирања кои би можеле да доведат до романтична нерамнотежа тогаш користете убави зборови или внимателен гест кој ќе го лансира мажот Рак во орбитата кон ѕвездите. Непромислениот коментар или непотребното незнаење ќе го фрли во вртлог од темни сомнежи и преиспитувања како што се: „Што направив за да го заслужам ова?“.

фото илустрација

Чувствува сè и често копнее по времето поминато во самотија.

фото илустрација

Многу Ракови ги држат партнерите на дистанца додека сè уште пливаат во неистражени води и не се убедени дека се „безбедни“ затоа што овој маж не знае да сака со половина срце.

фото илустрација

Потребна е неверојатна хемија  за Ракот да се ослободи од зацврстената обвивка што ги штити неговите необработени емоции.

фото илустрацја

Иако сака да биде спонтан, Ракот мрази краткорочни авантури бидејќи се чува како подарок за посебна личност.

фото илустрација

Ракот е често креативен и секогаш експресивен. Внимателноста го карактеризира неговиот стил во врските, штом ќе ве внесе во своето срце, секогаш сте во неговиот ум.

фото илустрација

Ќе ви даде се што има, а за возврат е потребно многу малку за да бидете среќни. Доволно е да се чувствува почитувано и безбедно меѓу луѓето што ги сака.

фото илустрација

Неговата партнерка мора да биде чувствителна. Тој не бара од вас да му ги залечите раните, само треба да знаете колку му е важно да може да ви верува бидејќи ќе ви даде се што има.

фото илустрација

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close