Новости

Ја пронајде вистинската, ја ожени и сега ужива во љубовта – запознајте ја убавата сопруга на Спасен Сиљаноски

И двајцата уживаат во благодетите на љубовта!

Еден од нашите најпознати фолк пејачи Спасен Сиљаноски потполно се промени откако застана на лудиот камен.

Но промените се на позитивно, посебно откако се оствари и во улога на родител, па сега ужива во семејниот живот.

Тој денес со својата сопруга Ана Сиљаноска, има две прекрасни дечиња кои имаат пет и седум години. Спасен пред седум години, на својата сакана и се заколна на вечна љубов во манастирот Света Богородица Пречиста, а на свадбата пееја неговите колеги – Дарко Стојаноски, Орце Стефкоски, Благица Калева и групата „Модус“.

Како тој денес ужива во неговиот семеен живот можеме да видиме и од неговите фотографии на социјалните мрежи.

Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски

Тој не ретко објавува фотографии на кои е и со својата убава сопруга, на кои тие не ја тргаат насмевката од нивните лица.

Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски

Некои од нив погледнете во продолжение…

Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски

Инаку, Спасен е познат и како композитор, а важи и за еден од нашите најбарани пејачи во странство.

Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски

За него се знае и дека е многу приврзан за својата мајка, Јагода, која најчесто ги пишува текстовите за неговите песни.

Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски

Пејачот потекнува од с.Пополжани Кичевско, за кое вели дека е најубавото местенце во Македонија.

Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски

Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски
Фото: Фејсбук/ Спасен Сиљаноски

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close