MAMA

Човек роден во овој знак на Зодијакот е верен како куче, но нема да ви прости една работа

Не е тешко да се заљубите, но е голем предизвик да го оставите срцето и довербата на една личност

Ако барате маж кој никогаш нема да погледне друга, нека вашиот избор биде најнежниот претставник на водните знаци во хороскопот.

Не е тешко да се заљубите, но е голем предизвик да го оставите срцето и довербата на една личност. За многумина е тешко дури и од самата помисла дека некој близок може да ги измами, а ако им се верува на астролозите, со еден хороскопски знак најверојатно ќе завршите измамени и со скршено срце.

Станува збор за човек роден во знакот на рак, што е еден од најверните хороскопски знаци. Тој е емотивен, ранлив, сочувствителен и прилично недоверлив, така што нема да се отвори толку лесно пред „другата половина“. Но, откако ќе се увери во длабочината на вашите чувства, можете да бидете сигурни дека тоа ќе биде ваше до крајот на животот.

Раковите се стремат кон сигурност и трајна врска, а истото ќе го очекуваат и од партнерот. Единствениот начин да не успее вашата емотивна врска со маж роден во знак на рак е да го изневерите – тоа нема да ви прости во никој случај.

Биковите ја сакаат стабилноста и се многу сигурни, Вагите се родени борци за правда, а традиционалните Девици се исклучително трпеливи и подготвени да вложат вонредни напори да ја направат емоционалната врска што е во што подобра и квалитетна.

Тие секогаш внимателно ќе ве слушаат што им зборувате, а типично за нив е тоа што умеат да ви дадат и одличен совет.На овој маж потребна му е жена која ќе ги средува неговите замрсени преокупации, која ќе го поедностави животот и зацврсти постојаноста.

Во бракот наеднаш се откажува од друштвото и прекинува со сите поранешни авантури. Неверен е единствено ако нема душевен мир или ако почне да пие. Потребна му е практична и работлива жена која не попушта премногу.

Успехот во кариерата кој тие имаат потенцијал да го постигнат, е делумно резултат на нивната настојчивост, интуитивна природа и на нивната способност да комуницираат со другите луѓе. Најверојатно клучот за нивната среќа во кариерата е пронаоѓање работна позиција која претставува спој од креативност и бизнис клима.

Раковите во суштина не се срамежливи. Сетилните доживувања ги прима со зборови и фантазија. Сака интимност во љубовта и во односите, скриена од туѓите погледи. Мажот Рак е нежен и трпелив со партнерката, обожава женска долна облека со чипка. Може да биде уплашен од жена која е премногу искусна и слободна, особено ако има намера да ја земе за жена.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close