MAMA

Овој знак е многу љубезни и полни со љубов за другите луѓе

Аспектите на планетата сега се предизвикувачки,  со оглед на тоа - може да очекувате бурна година

Драги РАКОВИ, ви го подаруваме годишниот хороскоп!

Аспектите на планетата сега се предизвикувачки,  со оглед на тоа – може да очекувате бурна година. Ако мислевте дека сè ќе оди како што замислувавте, не сте во право. Единствениот начин да се направи сè идеално е да работите на решавање на проблемите што со години туркате „под тепих“. Бидете упорни, не се откажувајте и наскоро ќе видите резултати.

Очекувајте бавно спроведување на плановите до 1 октомври, но тогаш сè ќе забрза.

БИЗНИС

Мали проблеми се можни од август до декември. Ако не работите доволно напорно на сè, ако ги запоставите вашите обврски, проблемите ќе бидат посериозни и нема да можете да напредувате.

Сепак, ќе имате многу среќа, така што ќе сакате да промените работни места и да ги искористат некои нови деловни можности, доколку сакате. Не менувајте ништо пред октомври, затоа што дури тогаш ќе бидете сигурни во вашите одлуки.

Ако работите со луѓе кои се во странство, напредок е можен од втората половина на септември.

Нови деловни соработки сигурно ќе се случат од декември, а може да очекувате успех во текот на следната година. Од јануари следната година се препорачува обука, затоа треба да размислите.

Оваа година не е добра за заем, грижете се за вашите финансии и заштедете колку што можете повеќе во текот на целата година.

ЉУБОВ

Ако сте во врска или брак, и ако има несогласувања од порано, може да имате многу проблеми со партнерот. Не се враќајте на проблемите од минатото, туку обидете се да погледнете напред.

Можеби ви е потешко да преговарате со партнерот до есен, но од октомври сè ќе биде полесно. Сепак, имајте на ум дека не треба да ставате работа на прво место оваа година, туку да го балансирате времето поминато на работа со времето поминато со некој близок.

Луѓето кои се во долгорочни односи можат да стапат во брак, но се препорачува да биде од втората половина на септември или следната година.

Ако сте слободни, време е за љубов, но човек од минатото може да се врати во вашиот живот кој сега навистина може да ве направи среќен. Сè на сè, искористете го времето за љубов и немојте да бидете премногу барани кон вашата сакана личност или потенцијалниот партнер.

ЗДРАВЈЕ

Оваа година, можни се поголеми здравствени проблеми до крајот на септември. Ќе бидете многу напнати цела година. Можни се проблеми со коски и заби, а следната година со циркулација.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close