Кафе муабет

НИЕ ЖЕНИТЕ СМЕ ОПАСНИ ЗМИИ, СЕКОГАШ ИМАМЕ РЕЗЕРВА – пејачката Ирена Спасовска „распали“ по машкиот род

Секогаш директна и искрена..

Секогаш интересна за јавноста, знае како да привлече вниманието на публиката. Освен со богата музичка кариера, пејачката Ирена Спасовска може да се пофали и со одличен и бескрпекорен изглед.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Нејзините почетоци се заедно со Горан и Адријана Алачки. Триото кое редеше успеси во периодот од 1987 до 1994 годин додека постоеше.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Настапуваа на сите фестивали и манифестации во Македонија во тој период. Беа познати по песните: „Денес свадба се прави“, „Доста ми се твоите лаги“, „Ова е приказна стара“ во која триото го придружуваше и Ферус Мустафов.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Ирена е доста активна на социјалните мрежи и скоро не поминува ден, да не сподели некаква објава.

За да се одржи во добра форма, пејачката редовно вежба во теретана со личен тренер, внимава на изгледот, вегетаријанец е и се храни здраво.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

– Мора да се следат светските трендови, ние не сме продавачки на цвеќиња, ниту продавачки во супермаркет и нормално дека од нас се очекува да има некоја попровокативна фотографија со која не само што ќе се привлече вниманието туку и ќе се истакне тоа што е убаво кај жената – истакна во едно свое интервју пејачката.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

На тема – Колку луди работи правиме во љубовта? во емисијата „Нешто конкретно“ водителката Снеже Велков ги запраша гостите кој сака поненормално дали мажите или жените.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Гости беа Илина Ведран, Ирена Спасовска, Антонио Димитриевски и Жарко Димоски, сите говореа на темата според личните љубовни искуства во животот па така пејачката Ирена Спасовска изјави дека маж кога ќе засака жена тој е спремен се да направи за неа додека жените се змии кои секогаш имаат резерва.

фото Фејсбук/Ирена Спасовска
фото Фејсбук/Ирена Спасовска
фото Фејсбук/Ирена Спасовска

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close