MAMA

Маж роден во овој знак е најтешко да се освои: Пет трикови кои гарантираат дека тој ќе биде ваш засекогаш!

Интуитивен, сентиментален, верен, емпатичен, лојален, чувствителен и фокусиран

Предатори и ледени кралици немаат шанси со него

Интуитивен, сентиментален, верен, емпатичен, лојален, чувствителен и фокусиран на семејните вредности – вака астролозите накратко би ги опишале мажите родени во знакот на рак. Но, колку и да изгледаа емотивно достапни, тие се, всушност, најтешките за освојување и заведување.

Маж роден во овој знак на Зодијакот е убав и секогаш опкружен со пријатели и членови на семејството, но ако сакате да го привлечете мора да бидете автентични. Еве што треба да направите за да го заработите вниманието на овој воден жиг и да го освоите за сите времиња:

  1. Покажете му дека ги сакате луѓето

Раковите го сакаат своето семејство пред сè, па доколку имате намера да ги освоите, покажете колку ги сакате луѓето. Најбезбеден начин да му пристапите на мажот од рак е да покажете интерес за неговата мајка, бидејќи тој е приврзан за неа на посебен начин.

Исто така, покажете му дека вашето семејство е на прво место. Кажете му за детските авантури и убавите семејни спомени.

  1. Направете го првиот чекор

Маж  рак сака наметливи и нежни жени, па нека знае на суптилен начин дека ви се допаѓа, но не му го ускратувајте задоволството да ве освои. Кога ќе биде сигурен дека има шанса со вас, тој ќе покаже колку е имагинативен и романтичен, а вие ќе се чувствувате како принцеза околу која витез се бори како животот да зависи од тоа.

Исто така, маж роден во овој знак на Зодијакот сака да ја преземе традиционалната машка улога, па затоа би било паметно да побарате помош или да побарате совет од него. Ако направите такво нешто, ќе ја добиете неговата доверба.

  1. Бидете традиционални

Ракот не бара врска за една ноќ, туку за некој со кого ќе се смири и кога ќе може да каже дека е неговата „сродна душа“. Покажете дека имате традиционални ставови во љубовта и тој веќе ќе започне да мисли на вас како партнер со кого би можел да остане до крајот на животот.

  1. Гответе со љубов

Кога некој излегол со таа позната реченица „Патот до срцето на човекот води низ стомакот“, тој веројатно имал на ум човек роден во знакот на рак. Ако сакате да го импресионирате, поканете го на вечера што сами ќе ја подготвите. Маж роден во овој знак ужива во романтична вечера, со свеќи и лесна музика, во интимна подвиткана околина.

  1. Прегрни го

Никој не го цени допирот толку колку што го прави машкиот рак. Допирот е дел од неговиот јазик на љубов, па секогаш кога ќе имате можност, допрете ја неговата рака или бакнете го во образ – тој ќе се стопи од наклонетост.

 

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close