Кафе муабет

Луксуз на сите страни – Луна и Марко го опремуваат станот за кој платија цело богатство

На локацијата каде Луна и Марко го купија станот, цената за квадратен метар е околу 2.000 евра, па за станот платија околу 160.000 евра....

Луна Џогани и нејзиното момче Марко Миjковиќ купија стан на Бежанијска коса, а имотот има 80 метри квадратни, три соби и голема тераса.

Фото Инстаграм/Луна Џогани
Фото Инстаграм/Луна Џогани
Фото Инстаграм/Луна Џогани

Парот сега започна со уредување на просторот.

Фото Инстаграм/Луна Џогани
Фото Инстаграм/Луна Џогани
фото Инстаграм/Луна Џогани

На локацијата каде Луна и Марко го купија станот, цената за квадратен метар е околу 2.000 евра, па за станот платија околу 160.000 евра.

фото принтскрин/Јутјуб

На заедничкиот профил на Јутјуб, тие снимија моменти кога ги посетиле салоните за мебел заедно со нивната ќерка Миа за да изберат што им треба.

Фото Инстаграм/Луна Џогани
фото принтскрин/Јутјуб

“Во моментов, наш приоритет е да најдеме тросед и кревет. За нас е важно да имаме место за спиење и одмарање. За нас е важно да е убаво, интересно за око, да се вклопува со остатокот од мебелот, квалитет, како и цената. Најмногу би сакала сето тоа да биде во кралско сина боја “, рече Луна, а потоа Марко додаде:

Фото Принтскрин/Јутјуб

„Веќе ангажиравме човек што го работи нашиот мебел. Сето тоа ќе го снимиме затоа што сакаме да споделиме со вас се убаво што ни се случува, и ова се многу важни работи за нас. Се што има врска со влезниот дел, гардеробата во ходникот и спалната соба, но и просторот околу телевизорот и кујната е веќе дизајниран “.

Фото Принтскриј/Јутјуб
Фото Принтскриј/Јутјуб
Фото Принтскриј/Јутјуб
Фото Инстаграм/Луна Џогани

“Го чекаме денот кога ќе ни ги дадат клучевите од новиот стан бидејќи зградата е сеуште ненаселена.

Како што се договоривме со инвеститорот, клучевите треба да ги добиеме на крајот на ноември, а потоа почнуваме со уредување. Треба да се вселиме. “кон средината на декември или најдоцна за Нова година”, рече Миjковиќ.

фото инстаграм/Луна Џогани
Фото: Инстаграм/ Луна Џогани
фото инстаграм/Луна Џогани

Сепак, тие двајца не се согласија за се при купувањето, и додека Луна сакаше да има огледало во спалната соба, Миjковиќ е многу експлицитен дека тоа не е потребно.

“Иако Луна сакаше огледала во спалната соба, нема ништо од тоа. Огледалата може да се користат во ходникот и во која било друга просторија, освен во спалната соба. Кога спијам, нема огледала”, заклучи Марко со насмевка.

Фото Инстаграм/Луна Џогани
фото инстаграм/Луна Џогани

Тие се одлучија за сива гарнитура, а за спалната сакаат кралски син лежај.

Фото Инстаграм/Луна Џогани

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close