Кафе муабет

КАКО ПРИНЦЕЗА ОД БАЈКИТЕ: Се омажи ќерката на Дарио- фотографиите кои ги сподели ќе ви го растопат срцето!

Таа е негова слабост...

Пејачот Дарио Панковски ја омажи ќерката Андреа.

фото Фејсбук/Дарио Панковски

Парот судбоносното “ДА” го кажа во градот Охрид, а Дарио кој важи за оние јавни личности кои го кријат приватниот живот од очите на јавноста овој пат направи исклучок.

фото Фејсбук/Дарио Панковски

Гордиот татко сподели фотографии од неговата наследничка и ги воодушеви фановите.

фото Фејсбук/Дарио Панковски

Се редеа низа честитки а имаше и такви кои велат дека Андреа е копија на тато.

фото Инстаграм/Мики Трајковски

За Женски Магазин тој изјави дека таа е негова слабост.

– Посебна е врската помеѓу татко и ќерка. Така е и со нас. Од мала е моја слабост. Таа е „My girl” – откри тој за споменатиот медиум.

фото Инстаграм/Мики Трајковски

Негова Ахилова пета, слаба точка и миленичка е токму таа.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

Срцето на Андреа му припадна на Тео, а фотографиите покажуваат дека таа е како принцеза од бајките.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

Освен што е голем професионалец, посветен максимално на работата, Дарио е и грижлив татко и сопруг.
Долги години е во брак со Бојана Панковска.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

Плод на нивната љубов се нивните две деца Бруно и Андреа.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

Дарио ретко зборува за својот приватен живот, но ја има раскажано неговата љубовна приказна со Бојана.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

Таа на почетокот воопшто не му обрнувала внимание и тој имал тешкотии да го освои нејзиното срце.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

Нивна најголема среќа и мотив се нивните две деца.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

Дарио вели дека нема тајна за успешно семејство. Сѐ се сведува на компормис, разбирање и кон децата и кон сопругата.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

„Секогаш ќе се јави по некоја „искра“ поради некои работи, поради генерациските разлики, вкусовите и слично. Јас на пример сум многу педантен, па тоа понекогаш им пречи дома, но генерално, на крајот на денот мора сите да направиме компромис, кој згрешил да признае, да се извини и на крајот да продолжиме заедно. Тука нема многу голема филозофија, едноставно го чувствуваш тоа, дали е добро или не“, изјави тој.

ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски
ФОТО: Фејсбук/Дарио Панковски

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close