MAMA

ЖЕНА, Вага: Со неа управува Венера, планетата на љубовта и убавината

Првата работа што треба да ја разберете кај жените Ваги е дека тие се многу убави жени кои бараат некој што ги заслужува

Со неа управува Венера, планетата на љубовта и убавината, па затоа често е во потрага по хармонија и рамнотежа

Првата работа што треба да ја разберете кај жените Ваги е дека тие се многу убави жени кои бараат некој што ги заслужува.Елоквентна  со уметничка душа, жената Вага е свесна за своите предности и слаби страни. Ужива во забава, среќа, задоволство и совршенство. Таа работи напорно за да го задоволи нејзиниот скап вкус.

Со неа управува Венера, планетата на љубовта и убавината, па затоа често е во потрага по хармонија и рамнотежа. Вагата сака да одржува умереност во сè што прави, што е всушност она што Вагата го претставува.

Доколку сакате да ја подобрите врската со жена Вага, треба да обрнете внимание на …

Личноста на Вагата

Кога за прв пат ќе сретнете жена Вага, првото нешто што го гледате е убаво лице. Нежните и дипломатското однесување и даваат лесен начин да се справи со секоја незгодна ситуација.Волшебниот шарм и волшебната личност на жената Вага ја прават идеална пријателка. Сепак, таа е многу повеќе од она што го прикажува.

Во однос на нејзиниот статус и престиж, една жена Вага се грижи за тоа како изгледа и што мислат другите за неа. Со себе носи мистериозно чувство за шарм што привлекува многу луѓе од околината.

Физички карактеристики на жена Вага

Жените Ваги се како  девојче од кое сите се фасцинирани. Сепак, нејзината владејачка планета е Венера. Со своите пријатни и доброто физички карактеристики, жената Вага има подеднакво шармантна личност.

Голема доза на светлина е присутна на нејзиното лице. Смиреноста е она што ги привлекува повеќето луѓе.Тие се многу деликатни и сочувствителни дами кои можат целосно да ги искажат своите чувства. Оваа магнетна поезија станува оптоварена со сарказам кога тие паѓаат во депресија, сепак, во никој случај не ја надминува својата најголема моќ на рационална анализа и перспектива.

Филозофија

Вагата е секогаш во состојба да ја види поголема слика и тоа честопати се разгледува кога станува збор за донесување клучни одлуки во животот. Не е лесно да се биде Вага, бидејќи нејзиниот живот е исполнет со исто толку успеси како и неуспеси.

Биланс

Дамите на Вага постојано се балансираат помеѓу задоволството и болката. Тие често можат да бидат лишени од здраво детство или семејна хармонија. Но, тие се оние кои треба да разберат дека треба да направат обид да избалансираат сè.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close