Кафе муабет

Љубовната врска со овие хороскопски знаци може да ви го ЗАГОРЧИ животот

Тие реагираат многу лошо кога раскинуваат љубовна врска.

Раскинувањето на љубовната врска не е пријатно за никого, но сепак, овие четри хороскопски знак реагираат особено лошо, а нивното однесување по прекинувањето на љубовната врска може да ви го загорчи животот.

Бик

Нивната смирена и приземјена природа може да се префрли набес и агресија кога некој ќе ги вознемири. Ако се најдете во ситуација кога треба да раскинете со Бик, тогаш тие крајот ќе го прифатат со вознемирена смиреност. На почетокот можете да се прашувате дали воопшто се погодени од раскинувањето.

Но, само затоа што не испуштаат солзи не значи дека не го чувствуваат губитокот. Нивната непредвлидливост на емоциите ги прави посебно фрустрирани ако ги оставите, а најверојатно ќе се зачудите и од делата кои може да ги перземат.

Лав

Повеќето Лавови поседуваат неодолив шарм кој привлекува луѓе. Тој често ќе се потпира на манипулација, за да стекне што повеќе симпатии. Немојте да се изненадите ако ги тешите на креветот, а потоа во следниот момент ви забијат нож во грб.

Девица

Додека сте биле заедно, мудрата Девица секогаш знае што да ви каже за да се чувствувате дека сте најдобри. Еднаш кога ќе се поврзе со вас, знае точно како да ви се вовлече под кожа, но раскинувањето може да биде болно.

Водолија

Водолијата сака да биде незаивсна и способна и честоапти другите ѝ се восхитуваат поради тоа. Но, кога ќе заврши врската, Водолијата емоционално и физички ќе се обиде да ве заборави целосно. АКо подоцна сакате да разговарате со неа, најверојатно тоа нема да ви успее, затоа што тие ќе ве третираат со целосна рамнодушност. Таа ќе се врати фокусирана на своите потреби и желби, а ќе ве остави самите да минувате низ фазата на раскинување.

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close