Кафе муабет

Ќе ве разнежнат: Илустрации кои ја покажуваат сета убавина на животот со куче

Љубителите на кучиња дефинитивно ќе се разнежнат од овие фотографии.

Една жена уметник, користејќи ги своите секојдневни ситуации од животот со своето куче, илустрира како изгледа нејзината заедница со миленичето. Сигурни сме дека секој кој поминува одредено време со кучињата, ќе се поистоветува со оваа жена уметник.

Ова е Паркер во реалинот живот, а погледнете како оваа девојка го претставува во своите илустрации.

View this post on Instagram

I know you're awake! #dailysketch #stayinginbed

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Humming strumming kisses #dailysketch

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Caught #dailysketch

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Can't stop eating #dailysketch

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Pick me up, mama! #dailysketch

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Zoomies!! #dailysketch

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Warmest welcome after a tough day #dailysketch

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Strrrrretch! #dailysketch

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Two hours down the drain #dailysketch #iloveyouparker

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close