Кафе муабет

Фраерите родени во овие хороскопски знаци се најголемо разочарување во креветот

Тие се многу себични.

Некои хороскопски знаци се особено сексуални, дарежливи и внимателни во креветот, а некои од нив сексот го гледат како задача или пак кога се во акција се многу себични.

Девица

Мажите родени во знаот Девица сигурно ќе ве разочарат во акција. Девиците честопати се оние мажи кои многу зборуваат, а малку прават. Имат развиена имагинација, но во креветот добиваат нула поени.

Рак

Раковите не сакаат секс. Тие честопати изгледаат совршено и на пратнерката ѝ придаваат важност, но кога ќе дојде до акција – ентузијазмот целосно им исчезнува. Сакаат изгасено светло, не сакаат да експериментираат, а на средина на акцијата едноставно ќе заспијат.

Близнаци

Близнаците не се несигурни кога е во прашање сексот, но едноставно се себични, Мажите родени во овој хороскопски знак не се претерано загрижени за партнерката во креветот и прават работи само за свое уживање. Нивиот плен не им е посебно важен.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close