MAMA

97 % ВИСТИНА: Најточниот хороскоп во светот, открива какви сте и што сте биле во предходниот живот

Пронајдете ја вашата година на раѓање:

Тибетската филозофија вели дека годината на раѓање може да одреди која личност ќе станеме, но исто така ни кажува многу за тоа што бевме  во минатите животи, како и за која генерација можеме да се согласиме и со која не можеме.

Пронајдете ја вашата година на раѓање:

Монах – 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 година

Жешко сонце – 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 година

Нова месечина – 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 година

Блек Бул – 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 година

Кожна белегзија – 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 година

Желка – 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 година

Гонг – 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 година

Столб на жедта – 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 година

Извор – 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2002 година

Чуварот на оган – 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 година

Кобра – 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 година

Змеј – 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 година

МОНАХ

Вие сте отворена весела личност која лесно ги победува срцата на луѓето. Речиси ништо не може да ви го расипе расположението. Вие сте внимателни кон другите, на нивните желби и потреби, но од време на време исто така сакате да се расправате. Тоа е еден вид храна за вашата душа. Во минатите животи бевте видовитта личност, комичар, трговец и еден вид владетел на мала заедница. Вашите среќни броеви се 13, 25 и 37. Оние што се родени во знакот на Чувари на огнот и желката најмногу ве радуваат, и не се препорачува да им се приближите на оние родени во знакот на Изворот.

ЖЕШКО СОНЦЕ

Вие сте некој кој постапува одлучно и прецизно во тешки ситуации. Секој може да смета на вас, а луѓето едноставно ја обожаваат вашата смисла за хумор. Вашиот најголем страв е дека некој ќе ви ја ограничи слободата. Во минатите животи сте биле религиозен водач, ловец, советник, трговец и учител. Вашите среќни броеви се 12, 24 и 36. Уживате да се дружите со Кобра и родените во знакот на Кожна белегзија, но не се согласувате со Црниот бик.

НОВА МЕСЕЧИНА

Постојат две страни на вашата личност. Во текот на денот сте чувствителни, љубезни, желни за љубов … но како што се приближува ноќта, станувате постудени и динамични. Затоа вашиот партнер ве обожава. Во минатите животи бевте платен уbиец, детектив, лекар, водач на тајно општество, ловџија и крvник. Вашите среќни броеви се 11, 23 и 34. Вие сте најубави во друштво на Блек Бул и Нова Месечина, но не ги разбирате оние што се родени во знакот на Гонг.

БЛЕК БУЛ

Не ви се допаѓа во животот ако некој или нешто почнете да ве вртат и влечат, ќе експлодирате веднаш. Важно е да се кажат работите директно, јасно и прецизно. Сакате да доминирате – во врска, на работа и меѓу пријателите, затоа што сметате дека сте родени за да водите, а не да следите. Во минатите животи бевте политичар, бизнисмен, диригент и судија. Вашите среќни броеви се 10, 22 и 34. Најдоброто време имате со Змејот и Новата Месечина, но држете се подалеку од Жешкото сонце.

КОЖНА БЕЛЕГЗИЈА

Сè за вас е мистериозно и непознато. Ретко се приврзувате за некого, но кога ќе се врзет, тоа значи дека имате силни чувства. Вие менувате периоди на активен живот и зголемени социјални активности со оние во кои сакате да бидете сами. Не ви се допаѓа агресијата, но сте склони кон тоа, ако треба да се заштитите. Во минатите животи бевте на работ на законот – продавач на оружје, ловџиски богатство, коцкар, но и дипломат и алхемичар. Вашите среќни броеви се 9, 21 и 33. Најмногу ви се допаѓаат лицата од Жешкото сонце и Кобра, а Змејовите ви пречат.

ЖЕЛКА

Обожувате  сè што е безбедно и мудро. Кога планирате нешто, можете да бидете неверојатно тврдоглави. Во врска, ја сакате нежноста. Вие верувате во здравиот разум и затоа не дозволувате искушенијата да ве тресат. Во минатите животи бевте лидар, ковач, земјоделец и кројач. Вашите среќни броеви се 8, 20 и 32. Најмногу од сè, сакате да бидете во близина на Монахот и Чуварот на огнот, но никогаш близу до Новата Месечина.

ГОНГ

Со три збора, вие сте – дарежлив, благороден и лојален. Вие сте подготвени сами да ја преземете вината дури и кога нема причина за тоа, затоа што мислите дека сте одговорни за целиот свет. Во минатите животи сте биле археолог, вајар, чевлар и адвокат. Вашите среќни броеви се 7, 19 и 31 година. Од Изворот се вашите најдобри придружници и треба да останете подалеку од Новата Месечина.

СТОЛБ НА ЖЕДТА

Насилството ве депримира. Вие сте благородна душа, не ви се допаѓа бучава и сакате да бидете сами или во друштво на соседите. Тешко е да ја освоите вашата доверба, но кога ќе се заљубите, подготвени сте да го жртвувате животот за љубов. Во минатото бевте златар, дизајнер, тренер на животни. Вашите среќни броеви се 6, 18 и 30 години. Гонгот и Извор се ваши омилени лица и не се вклопувате во Чуварот на огнот.

ИЗВОР

Вие дури и не знаете што е суровост, а не можете да издржите неправда и комерцијализам. Вие ги почитувате човечките чувства и никогаш нема да ги изневерите оние што веруваат во вас. Посветени сте и се грижите. Во минатите животи бевте пејач, музичар, свештеник, дипломат и трговец со ткаенини. Вашите среќни броеви се 5, 17 и 29. Вие сте најкомпатибилни со Гонг додека дружењето со монах не се препорачува.

ЧУВАР НА ОГНОТ

Редовно поставувате високи цели за себе и ако не ги постигнете, чувствувате неверојатна вина. Имате многу пријатели, но и покрај тоа, често се чувствувате осамено. Ваша задача е да бидете лесни во светот на темнината, но не секој може да ве разбере. Малку се луѓето кои навистина ќе знаат што претставувате, бидејќи сте талентирани и богати. Во минатите животи бевте доктор, хербалист, готвач, истражувач и научник. Вашите среќни бројки се 4, 16 и 28. Најдобро се совпаѓате со Монах и желката, а не се согласувате со Кобрата.

КОБРА

Вие сте одличен говорник! Вие сте во можност да ги воодушевите луѓето со најздодевната приказна. Можете да ги стимулирате емоциите кај другите, и ако правилно го користите тој талент, ве чека успех. Среќата во љубовта ќе ве следи целиот живот. Во минатите животи бевте пират, монарх, благајник… Вашите среќни броеви се 3, 15 и 27. Вие сте најдобри со кожаната нараквица и Жешкото сонце, не се согласувате  со Чуварот на огнот.

ЗМЕЈ

Непредвидливи сте, во еден момент сте огнен змеј, во друг сте шарена пеперутка. Вие сте во можност да се издигнете над сите проблеми и да го гледате животот на поинаков начин. Во минатиот живот сте биле сликар, шверцер, гласник, поет и писател. Вашите среќни броеви се 2, 15 и 27. Вие одлично се снаоѓате со Блек Бул, а во никој случај со кожна белегзија.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close