Кафе муабет

Јована ја знаете сите, но погледнете каква убавица е и поранешната сопруга на Јоксимовиќ

Првата сопруга на Жељко, Весна не сака медумски да се експонира, па Мина ретко објавува нејзини фотографии...

Пред да стапи во брак со Јована, миленикот на женската публика Жељко Јоксимовиќ беше оженет со Весна Јоксимовиќ, со која ја има ќерката Мина.

Фото: Инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Жељко Јоксимовиќ

Тие се венчаа кога тој имаше 23 години, а пејачот побара од Српската православна црква да го поништи бракот пред околу 10-тiна години, за да може да и вети вечна љубов на Јована пред Бога.

Мина од својот татко го наследи талентот за музика, а судејќи според фотографиите што ги објавува на социјалните мрежи, таа ја наследи убавината од нејзината мајка.

Првата сопруга на Жељко, Весна не сака медумски да се експонира, па Мина ретко објавува нејзини фотографии. Меѓутоа, според неколкуте кои ги објави, може да се забележи дека Мина е пресликана Весна.

фото инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
фото инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
фото инстаграм/ Мина Јоксимовиќ
foto instagram
foto instagram

Прекрасна црнка, со вито тело на кое многумина може да и подзавидат.

Весна и на овие години изгледа како “бомба” а тоа може да го видите од следните фотографии кои таа ги сподели на својот Инстаграм профил.

фото инстаграм/Весна Јоксимовиќ
фото инстаграм/Весна Јоксимовиќ
foto instagram

фото инстаграм/Весна Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Весна Јоксимовиќ
Фото: Инстаграм/ Весна Јоксимовиќ

Жељко Јоксимовиќ денес е во брак со Јована Јоксимовиќ, со која ги има ќерките Ана и Срна, како и синот Коста.

фото инстаграм
фото инстаграм
фото инстаграм

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close