Дом и семејство

Хороскопски знаци кои не можат да најдат заеднички јазик: Пријателството помеѓу нив е невозможно!

Пријателството е важен дел од животот за секој од нас, а за да биде вистинско и искрено, потребно е двете страни да го дадат својот максимум, меѓусебно да се поддржуваат и да се разбираат.

Меѓутоа, на некои хороскопски знаци не им е пишано да бидат пријатели со личности од одреден хороскопски знак. Кога тие започнуваат пријателство, порано или подоцна, некоја страна останува повредена. Секако, постојат и исклучоци, а во продолжение погледнете дали ќе се пронајдете вие или некој ваш пријател во следниве комбинации.

Овен и Рак

Се работи за многу грижливи хороскопски знаци, но и Овенот и Ракот сакаат се’ да држат под контрола. Токму поради тоа, помеѓу нив честопати доаѓа до несогласување и кавги. Овенот е склон кон конфликти, а кога доаѓа до изразување ставови, Ракот честопати се чувствува повреден.

 

Бик и Јарец

Овие два хороскопски знаци се доста слични. Цврсто стојат на земја, одговорни се и верни. Меѓутоа, токму поради тоа избиваат конфликти. Многу се слични и тоа им го кочи пријателството. Освен тоа, и Бикот и Јарецот не се плашат да ги употребат своите „рогови“.

Близнаци и Бик

Овие два хороскопски знаци секогаш се тука еден за друг и меѓусебно се поддржуваат. Но, Близнаците понекогаш тешко го одржуваат кажаниот збор. Секогаш нешто им излегува, а Бикот, порано или подоцна, ќе се изнервира поради ова. Со оглед на тоа дека е тврдоглав хороскопски знак, Бикот возвраќа и тогаш настанува хаос…

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close