MAMAДом и семејство

ХИТ ВИДЕО: Петгодишното момче почна да плаче кога сфати дека нема да живее со својата мајка до крајот на животот

Воспитувањето на децата е полно со целосно неочекувани ситуации и предизвици.

Воспитувањето на децата е полно со целосно неочекувани ситуации и предизвици.

Кејтлин Флајџер, мајка на две деца, гледаше телевизија со синот Џек кога момчето забележа дека ликот од серијата не живее дома со неговите родители и ја праша мајка му зошто е тоа така. Кејтлин се обиде да му објасни дека откако децата ќе пораснат се селат од домот на родителите, а реакцијата на момчето ќе ви го растопи срцето..

Имено, Џек почнал да плачел затоа што не сакал да прифати сознание дека можеби нема да живее со својата мајка во иднина. Кејтлин оваа ситуација ја сними на камера и снимките ги сподели со своите 329.000 следбеници.

Написот е прегледано повеќе од 54 илјади пати и заработил речиси 300 коментари.

“Ова е прекрасно. Чувјате ја снимката за да му ја покажете кога тој ќе дојде во неговите тинејџерски години и кога тој ќе ви каже дека едвај чека да се отсели”,„Ова е веројатно најслаткото нешто досега“,  се дел од коментарите..под видеото.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close