Градинка

Убаво е кога таткото го води синот на риболов, но постои посебно место за татковците што ги водат ќерките на шопинг

Ќерката е чудо кое секој ден станува сѐ почудесно.

1. Ако можете да ѝ подарите едно нешто во животот, можноста да се види со ваши очи би била доволна.

2. Ќерката е мало девојче кое прераснува во вашата најдобра пријателка.

3. Секој, дури и најстрогиот, највоздржан човек на светот, ако добие ќерка во одреден момент, ќе признае дека една дама му го украла срцето. Онаа што го вика тато.

4. Дури и кога нема да ви се допаѓа тоа што вашата ќерка го прави, ќе ја сакате бесконечно.

5. Ќе има толку ситуации во кои ќе ви се чини дека сте згрешиле, но во очите и срцето на вашето девојче ќе останете непогрешливи, што и да се случи.

6. Ќерката е чудо кое секој ден станува сѐ почудесно.

7. Убаво е кога таткото го води синот на риболов. Но, меѓу ѕвездите постои посебно место за татковците што ги водат ќерките на шопинг.

8. Ќерка е некој чија насмевка ја предизвикува вашата насмевка. И ваша е, под сета таа љубов.

9. Вашето девојче ќе сфати дека сте биле во право кога и самата ќе добие девојче.

10. Зад секоја прекрасна ќерка стои навистина прекрасен татко.

11. И никогаш не заборавајте дека иако кратко ќе ја држите за рака, нејзиното срце ќе го имате засекогаш.

Препораки

Close
Close