Дом и семејство

Турските “Анџелина Џоли и Бред Пит” ги отворија вратите од својот дом- владее топлина и хармонија, погледнете во каков луксуз живеат омилените актери

Уживаат во својата оаза на мирот...

Познатиот актерски пар е еден од најинтересните во Турција, а слободните денови сопружниците ги користат за дружење со своите деца.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Бергузар Корел и Халит Ергенч живеат мирен семеен живот со синовите и ќерката кои очигледно го имаат главниот збор во нивниот дом.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Откако се појавија на малите екрани во 2006 година како двојка во серијата „Илјада и една ноќ“, а потоа ја започнаа истата љубовна приказна во реалниот живот, турската актерска двојка се едни од омилените парови.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Она што некогаш беа Анџелина и Бред во Холивуд, може да се каже дека се овие сопружници во Турција.

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

Љубовта ја крунисаа со брак во 2009 година, а како круна на нивната долгогодишна љубов дојдоа синовите Али, Хан и ќерката Лејла.

Фото Инстаграм/Бергузар Корел

Бергузар споделува моменти од семејниот дом со своите следбеници преку Инстаграм.

Фото Инстаграм/Бергузар Корел

Можеме да забележиме дека пастелните нијанси и дрвото се она што преовладуваат во овој ентериер и му даваат чувство на топлина и удобност.

Фото Инстаграм/Бергузар Корел

Делот од домот кој најмногу покажува како во него живее семејство со мали деца е секако аголот со играчки што им ја дава сета слобода и ја поттикнува креативноста.

Во продолжение погледнете каде живеат турските актери со своите наследници…

ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм
ФОТО: Бергузар Корел / Инстаграм

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close