MAMA

Тие се најдобри пријатели, овие причини ќе ве натераат да ги засакате Шкорпиите во вашиот живот

Луѓето родени во знакот на Шкорпија се едни од оние со кои малкумина можат да „кликнат“ oд првa

Луѓето родени во знакот на Шкорпија се едни од оние со кои малкумина можат да „кликнат“ oд првa.

Кога ќе ги запознаете, Шкорпиите се прилично внимателни, сакаат да го испитаат теренот добро и да го проучуваат лицето пред нив, а само кога ќе се релаксираат, можат да го покажат целиот раскош на нивните карактеристики.

Сепак, прочитајте ги овие причини и засакајте ги уште од почеток:

  1. Тие се толку смешни

Сите ние сакаме да имаме пријатели склони кон добар и здрав хумор, а Шкорпиите несомнено се едни од нив.Тие сакаат квалитетен сарказам и црн хумор, и немаат проблем со шега на сопствена сметка. Опуштените собири со пријателите се нивна територија.Дајте им шанса и оставете ги да ве насмеат до солзи.

  1. Вашите непријатели се нивни непријатели

Ако некој ги допре луѓето што ги сакаат, Шкорпиите знаат да бидат немилосрдни. Тој ќе ги штити своите најблиски силно и без размислување и ќе ги изврши нападите врз нив многу лично.Во борбата за правда, таа ќе ги искористи сите свои предности – интелигенција, снаодливост и енергија. И можеби мускули!

  1. Силна интуиција

На сите ни треба барем еден пријател кој има добра интуиција и од кого секогаш можеме да собереме квалитетни совети.Скорпиите се исти – тие интуитивно ги раздвојуваат доброто и злото.Интуицијата и увидот се нивни предности, особено кога станува збор за деловни и љубовни ситуации. Можеби сепак треба да слушате совети поврзани со работа или нов партнер!

  1. Тие нема да дозволат да се откажете

Штом Шкорпијата ќе постави цел, тие се фокусираат и ја достигнуваат.Шкорпијата итно треба да ви покаже со пример дека силата на волја и упорност немаат граници.Освен фактот дека тие се совршени во можност да се автоматизираат, ако им дозволите да ви помогнат да ги постигнете вашите лични цели – тие ќе го разберат како мисија.

  1. Тие се приврзани и лојални

Иако можеби на прв поглед изгледаат студено, откако ќе го освоите нивното срце, Скорпиите ќе останат со вас засекогаш. Тие не се неодлучни, не менуваат страни и не се склони кон осуда.Ќе се обидат да ве советуваат затоа што сакаат да го сторат тоа, но нивниот совет никогаш нема да се претвори во морални проповеди. Плус, вашите тајни се безбедни со Шкорпија.Освен тоа што не се склони кон озборувања и шепотења, па затоа се многу директни, тие никогаш не би ги изневериле пријателските чувства што ве врзуваат.

 

 

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close