Кафе муабет

Слушам ме оговарале, кажете им дека многу се секирам – ЛИЛА ВО БИКИНИ ОД ЈОРДАН ГИ ПОЗДРАВИ ХЕЈТЕРИТЕ

Не можам да Ве видам од сонцето, топло овде во Акаба, се обрати водителката кон хејтерите...

Нашата позната водителка ги спакува куферите и замина за Јордан, на едно навистина интересно и возбудливо патување.

фото инстаграм/Лила Филиповска

Неодамна, Лила со своите фанови сподели и снимки од посетата на реката Јордан, на местото за кое што се верува дека е крстен Исус Христос.

фото инстаграм/Лила Филиповска

Таа беше на местото на кое што според Библијата Јован Крстител го крстел Исус, а потоа влезе во реката и го направи светиот чин.

фото инстаграм/Лила Филиповска

„Како вистинска христијанка и верник.., овој чин е она што сакав одамна да го направам и во моментов не постои посреќен човек од мене“, напиша Лила на фотографијата направена по излегувањето од реката на која многумина повторно ја почувствуваат поврзаноста со Господ.

фото инстаграм/Лила Филиповска

Покрај посетата на ова место, таа ја посети и долината во која Мојсеј, според Библијата, им донел вода на верниците.

фото инстаграм/Лила Филиповска

Низ целото патување, се чини дека водителката ги води и нејзините фанови преку прекрасните фотографии кои ги споделува на социјалните медиуми.

фото инстаграм/Лила Филиповска

Денес, таа објави фотографии во црни бикини и под нив опис со кој ги поздрави хејтерите.

,,Слушаме, ме оговарале. Кажете им дека многу се секирам.

Не можам да ве видам од сонцето. Топло овде во Акаба’’, напиша водителката.

фото инстаграм/Лила Филиповска
фото инстаграм/Лила Филиповска

фото инстаграм/Лила Филиповска

фото инстаграм/Лила Филиповска

фото инстаграм/Лила Филиповска

фото инстаграм/Лила Филиповска

 

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close