Кафе муабет

Саша Ковачевиќ сите го знаете но погледнете каков ФРАЕР е неговиот брат

Раде е голем фраер...

Помладиот брат на Саша Ковачевиќ, Раде на јавноста и е познат како еден од најталентираните композитори во соседството.

Фото Инстаграм/Саша Ковачевиќ

Неговата врска со Милица Тодоровиќ, една од најатрактивните пејачки беше многу сериозна, а парот помина четири години заедно. Сепак, на крајот решиле да стават крај на нивната љубовна приказна.

фото инстаграм/Раде Ковачевиќ

Раде Ковачевиќ е голем поддржувач на својот брат Саша, бидејќи тој ги компонира неговите песни, ги продуцира неговите спотови и работи на организацијата на неговите концерти.

фото инстаграм/Раде Ковачевиќ

Тој е тука за да го поддржи својот брат во остварувањето на неговите соништа, давајќи му морална и професионална поддршка.

фото инстаграм/Раде Ковачевиќ

Братот на Саша Ковачевиќ е омилен меѓу жените, Раде се прослави благодарение на физичката привлечност, што е резултат на напорниот тренинг и внимателната исхрана.

фото инстаграм/Раде Ковачевиќ

На фотографиите на Раде на социјалните мрежи не можат да одолеат припадничките  на понежниот пол чии коментари дополнително потврдуваат дека изгледа одлично.

фото инстаграм/Раде Ковачевиќ

Иако не се истакнува со екстремно мускулесто тело како неговиот брат, неговата физичка привлечност не може да се игнорира.

фото инстаграм/Раде Ковачевиќ

Поради неговата врска со поранешната девојка Милица, со која остана во одлични односи и по разделбата многумина се уште сакаат да ги гледаат заедно.

фото инстаграм/Раде Ковачевиќ

Во продолжение уште неколку фотографии од Раде…

фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ
фото инстаграм/Раде Ковачевиќ

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close