MAMA

ОВИЕ ТРИ ДАТУМА во АВГУСТ НОСТА СРЕЌА: Ако овие денови постапите правилно, ќе ве следи успех наредниот период

Астролозите велат дека секој месец има одредени денови кога сè ќе биде добро за некои од нас

Во овој период, многу е важно добро да се „чита меѓу редови“, особено кога станува збор за деловни односи

Астролозите велат дека секој месец има одредени денови кога сè ќе биде добро за некои од нас, бидејќи ѕвездите се во наша корист. Еве ги деновите за август.

19 август – Нова Месечина во знакот на Лав

Интересно е што оваа млада Месечина се совпаѓа со големиот православен празник – Преображение, што им зборува на луѓето за потребата од промена. Новата месечина секогаш иницира промени кај нас, а знакот за тоа каде е Месечината во тој момент зборува за каква промена станува збор. Бидејќи тоа е знак на Лав, тој се однесува на третиот енергетски центар.

Потребна ни е нова енергија за да се потврдиме себеси и нашиот идентитет, да го најдеме одговорот на прашањето – кои сме и какви сме. Најважно е нашата посветеност во потрагата по себе, и ова е особено точно за Лавот и Водолијата.19-ти август е идеален за започнување нови бизниси, нови поглавја во животот или оставање на сите лоши работи зад себе.

20 август – Меркур во знак на Девица

Позицијата на Меркур во Девица ни дава надеж дека ќе постигнеме полесен договор, и дека многу работи ќе се подобрат или западнат, особено оние работи што се однесуваат на периодот од март до јуни 2020 година.Ова е особено точно за сите работни места поврзани со училиште, деца, здравствени, услужни активности. Меркур е тука на свое место, на своето седиште, и ни овозможува полесен увид во сè што не пречи од почетокот на годината. Многумина од нас ќе добијат појасни и поточни слики од нашите животи и сè што се случило пред неколку месеци.Во овој период, многу е важно добро да се „чита меѓу редови“, особено кога станува збор за деловни односи.

22 август – Сонцето влегува во знакот на Девица

Ова е период кога Сонцето се движи кон следниот знак. Се однесува на чувството на совршен мир и ред што нè опкружува. За сите Девици, ова е почеток на нова сончева година особено кога станува збор за работа и можност за подобра заработка.

Сите чувствуваме дека влијанието на овој знак е засилено преку потребата да се организираме, да се справиме со нашето здравје и нашите здрави навики. Овие се денови кога можеме да започнеме нов бизнис или ново хоби што може да започне со многу квалитетни работи во животот. Овие се денови кога можеме да потпишеме договори за квалитет или работни места што можат да траат многу подолго.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close