Дом и семејство

Ова се синот и ќерката на Драгана Мирковиќ- со години ги криеше од очите на јавноста- Мануела е копија на пејачката, Марко е вистински фраер

Пораснаа децата на Мирковиќ...

Драгана Мирковиќ иако важи за една од најголемите ѕвезди во регионот сепак таа го држи својот приватен живот далеку од очите на јавноста, особено кога станува збор за децата фолкерката многу ретко зборува за нив.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ

Но сега кога порасна, ќерката на фолк ѕвездата конечно реши да отвори профил на Инстаграм и да сподели детали од приватниот живот со своите следбеници.

Фото: Инстаграм/ Драгана Мирковиќ
Фото: Инстаграм/ Драгана Мирковиќ
Фото: Инстаграм/ Драгана Мирковиќ

Ќерката на Драгана Мирковиќ и Тони Бијелиќ Мануел (20) секогаш велеше дека не сака да биде дел од јавната сцена и дека нејзините фотографии се на социјалните мрежи. Нејзините родители ја исполниле нејзината желба, но јавноста едвај чека да слушне што е ново во животот на децата на популарната пејачка.

фото инстаграм/Мануела Бјелиќ
фото инстаграм/Мануела Бјелиќ
фото инстаграм/Мануела Бјелиќ

Ќерката на Драгана Мирковиќ и Тони Бијелиќ, Мануела (20) секогаш велеше дека не сака да биде дел од јавната сцена. Родителите и ја исполнија желбата, и не ги експонираа децата во јавност но сепак  јавноста едвај чека да слушне што има ново во животот на Мануела и Марко.

фото инстаграм/Мануела Бјелиќ

Ќерката на Драгана Мирковиќ порасна во прекрасно девојче, а нејзината црна коса, полните усни и крупните очи се доказ дека таа е копија на нејзината мајка.

фото инстаграм/Мануела Бјелиќ

Мануела обожава да патува, а доказ за тоа се бројните фотографии од луксузните светски дестинации.

фото инстаграм/Мануела Бјелиќ

Драгана Мирковиќ, која поседува милиони и живее во вистински замок во Австрија,во една прилика истакна дека нејзините деца се многу скромни. Посебно е интересно тоа со што се занимава нејзината ќерка и покрај богатството што го има семејството.

фото инстаграм/Мануела Бјелиќ

– Моите деца се најнормалните деца на светот, имаа нормално детство и беа одлични ученици. Марко студираше економско право, а интересно е што Мануела додека го завршувала средното образование работела на рецепција во „Рико“ – а тој детал го откри Драгана во емисијата „Прв ред“ и многумина биле пријатно изненадени од оваа изјава.

Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ
Фото Инстаграм/Драгана Мирковиќ

Со оглед на тоа што ниту ќерката на пејачката, ниту нејзиниот син не се занимаваат со јавни работи, јавноста отсекогаш ја заинтригирала професијата на децата на познатата пејачка, која ужива во богатство

фото инстаграм/Мануела Бјелиќ

Таа воопшто не зборува за нивните планови во животот, сè до еден момент кога открила со кое хоби се занимава Марко.

фото инстаграм/Мануела Бјелиќ

Пред две години, синот на Драгана присуствуваше на хуманитарен настан, автомобилска трка што се одржа на патеката Хокенхајм во Германија.

фото инстаграм/Марко Бјелиќ

Сепак, пејачката додаде дека не би сакала Марко да стане професионален возач и дека се надева дека се ќе остане на ниво на хоби.

фото инстаграм/Марко Бјелиќ

Имено, синот на пејачката никогаш не сме го виделе без маска, освен кога бил мал. Марко не сака да се експонира во јавност, а мора да се признае дека како и Мануела така и тој порасна во вистински фраер.

фото инстаграм/Марко Бјелиќ
фото инстаграм/Марко Бјелиќ
фото инстаграм/Марко Бјелиќ
фото инстаграм/Мануела Бјелиќ
фото инстаграм/Мануела Бјелиќ
фото инстаграм/Мануела Бјелиќ

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close