Кафе муабет

Не постои посреќен човек од мене – Лила се крстеше на реката Јордан, погледнете како изгледаше

Водителката сподели фотографија од крштевањето со емотивна порака

„Како вистинска христијанка и верник.., овој чин е она што сакав одамна да го направам и во моментов не постои посреќен човек од мене“, напиша Лила…

Нашата позната водителка ги спакува куферите и замина за Јордан, ма едно навистина интересно патување.

Таа најпрво објави фотографија од авионот и ги изненади обожавателите со своето интересно издание (види тука), а потоа објави и неколку снимки од прошетката низ главниот град на Јордан, Аман.

Лила потоа со своите фанови сподели и снимки од посетата на реката Јордан, на местото за кое што се верува дека е крстен Исус Христос.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Таа беше на местото на кое што според Библијата Јован Крстител го крстел Исус, а потоа влезе во реката и го направи светиот чин.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

„Како вистинска христијанка и верник.., овој чин е она што сакав одамна да го направам и во моментов не постои посреќен човек од мене“, напиша Лила на фотографијата направена по излегувањето од реката на која многумина повторно ја почувствуваат поврзаноста со Господ.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска
Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Покрај посетата на ова место, таа ја посети и долината во која Мојсеј, според Библијата, им донел вода на верниците.

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Како изгледаше Лила на ова патување, погледнете во продолжение:

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Фото: Инстаграм/ Лила Филиповска

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close