Кафе муабет

Водолија, Стрелец и Вага – не стареат ни со тело ни со дух

Годините минуваат, без разлика дали ние сакаме или не. Денес сте девојка од 20 години и додека се свртите, веќе сте 40. На сите начини се обидуваме да го измамиме времето и се правиме помлади отколку што сме. Но, сепак постојат ретки среќници кои не мора да посегннуваат по трикови за помладување и годините не им се „закана“.

Водолија

Овој знак има тенденција со годините да изгледа се’ помладо. Водолиите внимаваат на својот изглед, а ги иинтересираат и најновите модни трендови. Водолиите честопати имаат одлични односи со внуците, ги разбираат нивните потреби и разговараат со нив на „нивен “ јазик.

Не сакаат да мислат на болести, го одржаваат своето здравје и на секој начин бегаат од разговори за староста. Мислењето од другите за нив воопшто не е важно, затоа што Водолиите сакаат да се чувствуваат добро и да им биде удобно, пред се’ друго.

Стрелец

Активниот начин на живот на Стрелците им помагаат да имаат добар изглед дури и во староста. Нивната активна природа им помага во сочувување на енергијата во кои било години. Стрелците не се фокусираат на годините, понекогаш дури и ги сокриваат. Сакаат да поставуваат прашање од типот: „Колку години би ми дале?“

Стрелците го избираат ситлот на облекување кон максимално го истакнува она доброто на нив. И тоа го прават совршено Главен приоритет за Стрелците е да го земаат најдоброто од животот.

Вага

Изгледот им игра важна улога на Вагите. Овој знак секогаш изгледа 100% добро и староста не му е пречка. На магичен начин, времето застанува за личностите родени во знакот Вага.

Цртите на лицето со текот на годините тешко им се менуваат. Брчките им се особено ретки. Дури и мала брчка на чудесен начин го краси лицето на Вагата. Овие личности со годините се менуваат кон подобор. Повеќе се смеат и престануват да се грижат поради ситници.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close