Кафе муабет

НЕ ОЧЕКУВААТ ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ ВО 2021 ГОДИНА: Ова се најважни датуми- најмоќниот период е до 19 февруари

Оваа година ќе биде во знакот на Водолија

Владеењето на Водолија ќе биде еден од најмоќните астролошки настани во 2021 година. Сонцето во Водолија нè охрабрува да се разбудиме, да ги охрабриме промените и да го смениме погледот кон светот.

Водолијата е воздушен знак.

За време на Сонцето во Водолија, ќе доживееме драстични промени, но патот до сите трансформации може да биде тежок и непредвидлив. Користете го вашиот здив, искористете ја внатрешната сила и прифатете го сегашниот момент, бидејќи сè што следи ќе се случи само за ваше добро. Ова е време кога го зајакнуваме духот на заедништво и колективна енергија.

 

Промените што следат носат малку нестабилна енергија, но на крајот сè ќе биде повеќе од добро.

Ова се важните моменти што не очекуваат до 19 февруари:

Во месец Јануари фокусирајте се на создавање чувство за заедница. Размислете надвор од кутијата, иновирајте и испробајте нови работи што ви ги носи животот во наредните денови.

На 20 јануари, не очекува спој на Марс и Уран која носи напната, бурна и нестабилна енергија. Марс е огнен, а Уран е променлив – има судир на две моќни енергии. Прифатете ги промените што ви ги носат.

Оваа бурна енергија може да се засили во последните денови од Јупитер. Оваа комбинација на енергија може да ви помогне да ги надминете стравовите и повторно да стекнете самодоверба. Ќе сфатите дека сте посилни од сите негативни влијанија.

На 28 ми јануари ќе се случи Полна месечина во Лав + Спој на Сонцето и Јупитер. Полната месечина е симбол на промена и завршување – знак дека сме оставиле нешто зад себе и се движиме напред. Тој често носи зголемени и непријатни чувства, но тука ситуацијата е прекината со позитивниот спој на Сонцето и Јупитер, што нè охрабрува да бидеме попозитивни, оптимисти и да гледаме поширока слика за многу работи во животот.

На 30-ти јануари ќе се случи првата ретроградна мерка во 2021 година а ќе се одвива во знакот на Водолија. Не очекуваат тешкотии во комуникацијата, но и одложување на многу планови и одлуки.

Нумеролошка серија 2-2 – 2 февруари

Нумеролошката серија 2-2 што владее на 2 февруари носи поддршка, раст и можност да продолжиме да го градиме патот кон нашите соништа и цели. Ова е знак на затворање и нов почеток – моментот кога ќе оставиме нешто зад себе и се движиме кон посветла иднина.

Карактеристики на Водолија што не ги гледаме на прв поглед

Најчесто ќе чуете дека Водолиите се ексцентрични и свои, но кои се нивните карактеристики кои се помалку познати и клучни за тоа како тие функционираат со себе и со нивната околина?

 

Тие имаат вродена карактеристика секогаш да прават одлични работи. Тие ретко го прават тоа без друштво, затоа што за нив најголема казна е да си сам.Тие се борат да ја докажат својата вредност. Тие сакаат слава и пофалби, но мразат лицемерие и нечесност.

Тие лесно се убедени од својот народ и ги прифаќаат и се борат за нив како свои. Поради ова, многу често другите имаат повеќе корист од нивната работа отколку самите нив.Тие сакаат да бидат пред своето време, не затоа што се снобови, туку затоа што на ова смешно време му недостасува имагинација.

 

Тие се секогаш тврдоглави.Тие се среќни кога можат да му помогнат на некого и затоа нивните области на активност треба да бидат едукативна работа, социјална заштита или медицински повик.Иако очекуваат успех во животот, тие веројатно нема да го постигнат, бидејќи тие се целосно незаинтересирани за парите.

Тие не треба да бидат обесхрабрени кога сметаат дека нивните амбиции не се исполнети, затоа што им е судбина да не го постигнат својот успех веднаш.Тие многу им веруваат на луѓето, тие се многу хумани, па затоа честопати делуваат како егоисти.Тие не можат да замислат живот ако не се борат против некого, ако не создадат нешто.

Извор: Lovesensa.rs/ Glamur.mk

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close