Дом и семејство

Мајката и маќеата седнаа на иста маса а потоа следуваше шок: Еве што се случува во семејството на Пријовиќ- сите се прашуваат како е можно ова?

Тие се во одлични односи...

Мајката и маќеата на Александра Пријовиќ присуствуваа на нејзиниот дваесет и седми роденден, а по тој повод стана јасно во каква врска имаат.

фото инстаграм/ Александра Пријовиќ

Лела, која е три години во брак со Недељко, има убав и почитуван однос со Борка, а за пример служи оваа слика од семејството кое, без разлика на минатото, се собра за да биде со Александра на овој за неа многу важен ден.

фото инстаграм/ Александра Пријовиќ

Бракот на родителите на Александра Пријовиќ пропадна уште додека беше девојче, но никогаш не криеше дека Борка и Недељко по разводот имале добри односи.

фото инстаграм/ Александра Пријовиќ

– Нема ништо потешко. Поточно, моите родители имаат добри односи по разводот. Страдам затоа што секогаш сакав моето семејство да биде заедно. Никогаш нема да биде исто, секогаш замислувам како се заедно – изјави еднаш за „Блиц“.

Фото Инстаграм/Александра Пријовиќ

Поминаа многу години од разводот, а поранешните сопружници продолжија понатаму со својот живот.

фото инстаграм/Недељко Пријовиќ

Денеска и двајцата се емотивно исполнети, а на заедничките прослави се среќаваат многу срдечно и слават без кавга.

фото инстаграм/Недељко Пријовиќ

Доказ за тоа беше последниот роденден на Александра Пријовиќ на кој присуствуваа Недељко и Борка, а во тоа време на иста маса седеа мајката и маќеата на Александра Пријовиќ.

фото инстаграм/Недељко Пријовиќ

Лела, која е три години во брак со Недељко, има убав и почитуван однос со Борка, а за пример служи оваа слика од семејството кое, без разлика на минатото, се собра за да биде со Александра на овој за неа многу важен ден.

фото инстаграм/александра пријовиќ

И покрај фактот дека мајката е незаменлива маќеата на Александра Пријовиќ успеа да ја придобие наследничката на нејзиниот сопруг и денес одлично се согласува со Александра.

фото инстаграм/александра пријовиќ

Инаку, Борка по професија е пејачка која заработувала пеејќи на веселби и кафани. Како самохран родител ја носела својата наследничка на прослави каде што пеела, бидејќи немало кој да ја чува, па така Александра научила стари народни хитови, а талентот за музика го наследила од мајка си.

фото инстаграм/александра пријовиќ

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close