Кафе муабет

Марина ослабна 50 килограми, па почна да го изневерува сопругот со СИНОТ Владимир

Бизарна приказна што го шокиpaше светот

Марина Балмашева е позната руска инфлуенсерка.

Таа има 45 години и долго време во животот имала проблем со вишок килограми.

Но во еден момент ќе реши да направи промена и за само неколку месеци ослабна 50 килограми.

За целото тоа време покрај неа беше нејзиниот сопруг Алексеј кој заради неа се развел и го оставил семејството на цедило, формирајќи ново со неа.

Алексеј со себе го земал и својот сега 20 годишен син Владимир кој и како момче и бил симпатичен на маќеата. И додека во процесот на слабеење Марина била во најтешка состојба, Владимир цело време и кажувал зборови на поддршка, а со тек на време меѓу нив се појавила и блискост.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

Но во меѓувреме таа го нарушила односот со него, а потоа, како што се доза, нашла утеха во Владимир.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

Тој пред неа немал девојка, а Марина со него секогаш се чувствувала убаво и посакувано.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

Нивниот однос набргу ќе се развие во висинска, луда врска, посебно откако прв пат воделе љубов.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

Таа потоа со месеци го изневерувала својот сопруг со неговиот син, се додека не реши да се разведат.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

Тој постојано се сомневал дека има момче, но вистинскиот шок за него следувал кога дознал кој е во прашање.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

Марина во еден момент решила да му признае се и се обидела да му објасни дека додека била со вишок килограми постојано била во депресија и добивала нагон да си го одземе животот, а Владимир секогаш бил тука за неа, и помагал и и’ давал поддршка, додека тој постојано бил надвор.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

„Свесна сум дека тој се уште ќе се менува во следните годни. Можеби и ќе најде друга девојка, можеби ќе се ожени, но не верува. Тој мене ме обожава, и делува дека ќе остане тука“, изјави Марија за една руска ТВ емисија.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

Што се однесува до Алексеј, тој нагласи дека не е премногу изненаден од својата сега веќе поранешна сопруга бидејќи, според него, таа се возбудува кога ги разделува мажите од своите сакани. Таа тоа му го направила и нему, па како што вели тој за руските медиуми, прашање е само на време кога повторно ќе запознае некој оженет или зафатен маж, и повторно ќе растури цело семејство.

Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева
Фото: Инстаграм/ Марина Балмашева

Извор: Објектив.рс

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close