Кафе муабет

Гога Секулиќ ЗА РАЗВОДОТ: Немав проблеми, како некои мои колеги …

Стави крај на бракот по 6 години...

Пејачката Гога Секулиќ неодамна ја потврди веста дека се разведува од 15 години помладиот сопруг Урош Домановиќ со кој беше во брак 6 години.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Гога и Урош од бракот го имаат синот Василије Андреј.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

„Тој е момче кое е фер кон мене, тој е спортист и воспитан, никогаш не го интересирало“, рекла казала, Каде одиш, кога ќе се вратиш?“, Слобода на живеење, ама ете таа дистанца тој е во Швајцарија, детето и јас во Белград, од наши конкретни причини кои не сакаме да ги наведеме, мораше да биде така, ниту мене ми е лесно со детето, ниту нему не му е лесно. За да не дојде до некакви дискусии и некакви тензии, за среќа на нашиот син, решивме да останеме пријатели “; изјави Гога и додаде:

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

„Посебно ми беше тешко да им кажам на моите родители, повеќе или помалку поради тоа кој што ќе каже, со оглед на тоа што моите 50 години се во брак и дека никој од нашето семејство не се развел, изгледа дека сум изрод, но подобро развод отколку лош брак“, пренесува grand.online.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Таа посочи дека се враќа на својата работа и по разводот, како што вели е многу среќна.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Пејачката изјавила дека била во многу добри односи со Марина Туцаковиќ и дека останала во контакт со нејзините синови.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Таа истакна дека далечината била најголемата причина за нејзиниот развод со Урош Домановиќ.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

– Само поради далечината. Тој е во Швајцарија, а детето е во Белград. Од некои наши лични причини кои не сакаме да ги кажеме, мораше да биде така. Ниту ми е лесно да бидам сама со дете, ниту му е лесно да биде сам таму. За да избегнеме некакви дискусии, напнатост и лоша атмосфера, за среќа на нашиот син, решивме да останеме пријатели – истакна пејачката.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Таа додала дека било многу тешко да им каже на родителите, со оглед на тоа што никој во нејзиното семејство никогаш не се развел.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

– До некаде беше реално дека ќе се случи, а од друга страна не е лесно. Посебно зошто треба да им кажам на моите родители, со оглед на тоа што се во брак 50 години и дека никој не се развел во семејството, изгледа дека сум изрод – изјави пејачката.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Пејачката додала и дека се во многу добри односи и дека дури летото биле во иста куќа и се однесувале како семејство, немавме ништо емотивно. Бевме на одмор заедно во иста куќа на море и функциониравме како семејство – изјави пејачката.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Не и пречи Урош да најде некоја само ја интересира каква ќе биде таа личност кон нејзиниот син.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

-Ако се појави некоја, треба да биде љубезна кон нашиот син и ништо друго не ме интересира – истакна пејачката.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Таа истакна дека не размислува за нова љубов.


– Не размислувам за тоа, се забавувам со син ми. Многу сум среќна, се враќам на работа, Василије расте и повеќе не го чува дадилката, туку баба му и дедо му. Сами така туркаме и убаво ни е – изјавила пејачката.

Фото Инстаграм/Гога Секулиќ
Фото Инстаграм/Гога Секулиќ

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close