MAMAБременост

Бремената Кети Пери  реши да го покаже стомакот: Сакате да видите нешто одвратно?

Пејачка Кети Пери на почетокот на месец март откри дека  е бремена.

По еден месец таа и актерот Орландо Блум откриле дека во нивното семејство пристигнува бебе девојче.

Оттогаш, нивните фанови со нетрпение го чекаат секој нов детаљ за бременоста, па познатата идна мајка се обидува да ја задоволи нивната љубопитност.

Овој пат им покажа како навистина изгледа бременоста.

“Дали сакате да видите нешто одвратно?” ги прашала нејзините придружници и го снимала потечениот папок, а потоа праша: “Дали сакате да видите нешто убаво?”.

Се пошегува и потоа ја сврте камерата кон лицето и откри дека е целосно негувана, а потоа заклучила: „Тоа е она што го добивате. „Инаку, испакнатиот папок е нормална појава во бременоста. Обично е само знак на напредна бременост и се јавува кога абдоменот е голем. По бременоста, испакнатиот папок се повлекува самостојно.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close