Бебе

Бебе се роди со цел водењак: „Плачев додека го раѓав“

Неверојатни фотографии

На овие неверојатни фотографии, кои беа направени од една бразилска фотографка, Јана, се гледа момчето по име Ноа како се раѓа со цел водењак.

Малиот е роден во бразилската болница Праја да Коста, а вакво нешто се случува еднаш во илјада породи.

Момчето е родено целосно покриено со амнионска кеса, а Јана, успеа да ги сними.

„Го гледав во моментот кога го раѓав. Докторите ме го доближија мониторот за да го видам, сцената беше прекрасна, плачев”, вели мајката на момчето, Моник Валаско.

View this post on Instagram

O segundo bebê empelicado de 2019, Noah chegou fazendo biquinho também !!! ❤️❤️❤️ @rafaelangeloavancebaggieri @flaviascherre @janabrasilfotografia @gkafuri @monyckvalasco . . . . #photostv #hospitalpraiadacosta #birthtour #birthlover #birthwithoutfear #cesareanbirth #cesareanwithoutfear #photographerbirth #NascerEs #fotografiadenascimento #nascimento #revistacrescer #fotografiadeparto #iapbp #birthphotogs #fotosnamaternidade #fotoscomamor #janabrasilfotografia #cesarea #cesareahumanizada #fotografosdoes #fotografiadeparto #partoempelicado #babypix #bebesempelicados #fotoscomamor #bebes #gestantes

A post shared by JanaBrasil Fotografia (@janabrasilfotografia) on

Гинекологот Рафаел Анџело Багири објасни дека водењакот не пукнал, па бебето е родено во целата негова обвивка која го штити за време на бременоста.

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close