Бебе

Емотивни фотографии од породување: Првиот поглед помеѓу родителите и бебето

Прв поглед, прв допир, прв плач...

Животот на родителите е преполн со први моменти, но колку е возбудлива првата средба на родителите со детето? Детето кое сте го чекале девет месеци за да го видите, лицето кое постојано сте го замислувале, конечно ќе го имате пред себе.

Австралиските фотографи Ривер Бенет и Бел Пангбурн се здружиле заедно во проектот „The First Hello“, со цел да ги документираат едни од најубавите случувања во животот на секој родител: првата средба со бебето. Прв поглед, прв допир, прв плач. Погледнете ја прекрасната галерија преполна со емоции.

 

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close