Кафе муабет

Бебе падна од 13- спрат: Додека сите гледаа сигурна сmрт се случи БОЖЈО ЧУДО!

Остана живо благодарение на очевидец...

Соседите на околните згради во Ханој се шокирале кога погледнале низ прозорецот и виделе дете како виси на балкон на 13-ти кат.

Девојчето, веројатно од љубопитност, отишло од другата страна на оградата, сите го гледаа нејзиниот неизбежен пад и никој не можеше да стори ништо за да ја спаси, и покрај молбите на соседите да направат нешто, за да не се случи немил настан.

Бебето повеќе не можеше да се држи за оградата, па во еден момент почна да паѓа од 13-ти кат.
Кога сите виделе сигурна с*рт, следело Божјото чудо.

Случаeн очевидец, 31-годишниот Нгиjен Нгок Ман, кога видел како паѓа детеto, застанал до зградата, ги подал рацете и успеа да го фати девојчето.

– Мислам дека не сум херој. Секој би направил нешто слично. Кога го видов бебето како виси од терасата, не размислував долго време. Мислев на ќерка ми и веднаш истрчав да помогнам – рече младиот човек, кого целиот ветеринар сè уште го смета за херој.

Девојчето претрпе истегнување за време на падот и моментално се опоравува во болницата.

Извор: Објектив.рс

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close