MAMA

Астрологот открива што ве чека деновиве: Зошто треба да бидете многу внимателни во петок?

Астролошки, еден од најдобрите денови оваа недела е понеделник, затоа забавувајте се со организирање и планирање на овој ден.

Астролошки, еден од најдобрите денови оваа недела е понеделник, затоа забавувајте се со организирање и планирање на овој ден.

Ако размислувате за пари, заеми и инвестиции, искористете го овој ден за практични прашања и иницирање активности поврзани со овие теми.

Добар ден е за долгорочни планови и конкретизација, но и за максимално уживање. Уживајте во добра храна, а масажата е лек за вашата душа и тело. Некои од вас ќе бидат целосно бавни, мрзливи и тешко ќе започнете.

Областа за комуникација ќе се активира во вторник. Ќе има повеќе идеи, размислувања и разговори, но бидете внимателни затоа што многу информации што ќе ги слушнете ќе ве повредат.

Вие сте многу почувствителни и поранливи овој ден, затоа е потребна претпазливост во комуникацијата. Не е добар ден за купување и трошење пари, бидејќи тоа нема да ве направи среќни. Незадоволството што го чувствувате има подлабока причина.

Среда носи многу предизвици во областа на комуникацијата, дури и повеќе од вторникот. Деновиве ќе бидат присутни неочекувани дефекти на автомобили, телефони или компјутери, како и сообраќајни предизвици. Интернетот, дигиталниот маркетинг и секоја комуникација преку социјални мрежи или Интернет ќе бидат предизвик.

Обидот да се пренесат знаење или информации може да се сретне со неочекуван прием од слушателите. Ненадејното донесување одлуки е присутно, затоа добро измерете, бидејќи кога страстите ќе се смират, ќе сакате да ја промените вашата одлука.

Користете го четвртокот за да ги започнете своите идеи и планови, како и да ги соопштите вашите намери и одлуки на другите. Бидете активни, запишете се на некое образование и можете да очекувате добри вести за пократко патување.

Точниот аспект на плоштадот помеѓу Марс и Плутон се случува во петокот, но се појавува неколку дена порано и неколку дена подоцна. Поради овој предизвикувачки аспект, важно е да се дистанцирате и да се повлечете од какви било агресивни или потенцијално опасни ситуации и врски. Тој носи огромна количина на енергија што мора да се ослободи.

Некои ова ќе го доживеат како натрупан гнев што може да експлодира на најмалку очекуваниот начин. Нешто што не успеавте да го направите и да го решите изминатите неколку месеци, сега повторно се појавува како можност. Овој аспект носи големи конфликти и борби, расправии, енергија и потреба ситуацијата и околностите значително да се променат. Конфликтот меѓу старото и новото.

Саботата ве враќа во минатото, се сеќаваат спомени и емоции. Вие сте поранливи и врз вас влијаат нерешени семејни проблеми. Кавги во куќата. Проблеми со деца, мајка или жени. Важно е да се разгледаат сите стари врски од друг агол. Ќе има замерки за блиски луѓе, како и за повреди. Затоа, важно е да се работи на прошка. Потребата од блискост и љубовта е силна, но постојат пречки и блокади за да се случи тоа, и поради тоа стануваме тажни.

Неделата ја завршуваме со транзитот на Месечината преку знакот Лав, што ќе разбуди храброст, храброст, но и потреба да го докажеме тоа. Имаме два планетарни аспекти кои доведуваат до секаков вид претерување.

Од прејадување и изразување емоции до трошење премногу пари. Потребата од драма е присутна, така што можете да имате различни сцени, сето тоа заради пренагласеното чувство и потребата да бидете во центарот на вниманието, дури и со несоодветно однесување.

На овој ден, излезете од вообичаените обрасци на однесување и направете нешто сосема друго. Заљубување под чудни околности или во необична личност.

Љубовта се меша со пријателството. Флерт и слободна љубов, како и емотивна врска со разведена личност. Потребата за слобода, особено во љубовта, е нагласена. Не давајте ветувања што не можете да ги одржувате за себе или за другите. Изневерени очекувања и разочарување.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close