MAMA

Видео кое допира до сите: Еден ист ден од мајчина и од детска перспектива

Видео кое нема да ве остави рамнодушни.

Кога се зборува за родителството, честопати се вели дека деновите се долги, но годините кратки. Една мајка објавила едно преслатко видео кое покажува еден од тие обични долги денови и што тие значат за децата, баш како што пораката на видеото вели: Вашето нормално може да биде нивно волшебно!

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close