Кафе муабет

Скорпија – хороскопски знак кој секогаш сака да се одмазди

Со нив подобро и да не влегувате во кавги.

Кога ќе станат нервозни, подобро е и да не им се приближувате. Ако се лути, Скорпиите умеат да бидат сурови, па ако не можете да им помогнете, подобро тргнете се. Кога се бесни – избегнувајте ги. Скорпиите честопати се себични и негативни и се повлекуваат од друштвото.

Не им веруваат многу на другите, а ако ве засакат, ги рушат сите сои бариери. Нема работи кои нема да ги направат за својата сродна душа. Сепак, своето не сакаат да го делат со никого, па умеат да бидат многу љубоморни и посесивни.

Скорпиите се многу вредни, но и брутално искрени личности кои најмногу ја мразат лагат. За нив се вели дека се вистински детектори на лага, па подобро и да не се обидувате да ги излажете.

Мистериозните Скорпии не се држат до изреката „одмаздата се служи ладна“, тие се одмаздуваат веднаш и тоа брутално.

Но, сепак, Скорпиите се забавни на свој начин. Имаат остра смисла за хумор, па затоа ако сте чувствителни, подобро држете се подалеку од нив, затоа што нивните зборови неретко може да ве шокираат или повредат.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close