MAMA

Предности и слабости на хороскопските знаци во улога на мајка

Забавувајте се и во продолжение дознајте каков тип мајка сте според хороскопот.

Сигурно повеќе пати имате ја изговорено реченицата „јас не сум тој тип мајка“, а особено во ситуации кога вашето сопствено дете ве доведува до лудило. Во продолжение дознајте кои карактерни особини како мајка може да ви ги издвои вашиот хороскопски знак.

Овен

Предности: Самодоверба, самосвесност, почит и сила.

Недостатоци: Ранливост, себичност, конкурентност.

Бик

Предности: Стабилност, добар вкус, грижливост, здрав разум.

Недостатоци: Ранливост, промена на расположение.

Близнаци

Предности: Прилагодливост, оригиналност, креативност, отвореност.

Недостатоци: Недостаток на граници, нетрпеливост, потреба да зборувате без да ги сослушате другите.

Рак

Предности: Чувствителност, добар вкус, посветеност.

Недостатоци: Променливост на расположението, премногу заштитнички настроени, љубомора, страв.

Лав

Предности: Разиграност, креативност, лидерство.

Недостатоци: Претерување, себичност, правење драми.

Девица

Предности: Организираност, здрави навики, интелектуалност, здрав разум.

Недостатоци: Тенденција да осудувате, став дека секогаш сте во право, претерано анализирање.

Вага

Предности: Трлеливост, почит, добар вкус.

Недостатоци: Противречност, суета.

Скорпија

Предности: Одлучност, сила, интуитивност.

Недостатоци: Претерана контрола, опсесивност, емоционална недостапност.

Стрелец

Предности: Авантуризам, мудрост, јасна перспектива.

Недостатоци: Нетрпеливост, недостаток на граници.

Јарец

Предности: Планирање, трпение, доследност.

Недостатоци: Загриженост и анксиозност, песимизам, сомнеж.

Водолија

Предности: Отвореност, оригиналност, бестрашност.

Недостатоци: Драма, граници, приврзаност, попустливост.

Риби

Предности: Сочувствување, негување, креативност.

Недостатоци: Манипулирање, нестабилност, чувство на вина.

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close