Дом и семејство

Неодолив мебел за домашни миленици

Линија мебел на студиото Rosi & Rufus

Дизајнерите од студиото Rosi & Rufus од Минхен се вистински специјалисти кога се во прашање куќички за кученца. Денес ќе ви ја преставиме нивната линија мебел за домашни миленици кои живеат во градовите. Мебелот е рачно изработен и вклучува еколошки и естетски аспекти. Дрвото е премачкано со посебен лак кој е отпорен на вода како мебелот би можел да се чисти додека се користи и за да биде потраен. Класичните облици и ткаенини со убави принтови го прави овој мебел неодолив како на кученцата така и на нивните сопственици кои заедно го делат нивниот простор. Ние на нашите миленици дефинитивно би сакале да ги почестиме со ваква куќичка. Вие?

Погледнете повеќе во фотографиите, а доколку ви се допаѓа овој пост, ве молиме споделете го со пријателите.

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close