Бебе

Кога бебињата прават гримаси: Преслатки фотографии кои ќе ви го разубават денот

Не ќе можете да одолеете на овие слатки мали суштества!

Мајките не се шегуваат кога велат дека само еден поглед од нивното бебе може да ги избрише сите нивни грижи. Новородените бебиња имаат ангелиски, смирени и совршени изрази на лицето.

Од друга страна, постојат и такви моменти кога бебињата ги прават најслатките и најсмешните изрази, па едноставно не можете да не им се насмевнете. Погледнете ги следните фотографии и уживајте во слатките гримаси на новородените бебиња.

Престани да ме фотографираш!

Колку долго треба да бидам во оваа поза?

Нема шанси да ме насмееш со тој трик!

Еве ти една насмевка

Време е за одмор

View this post on Instagram

@inspiredbycolour Theme ~Funny Faces~ Captured by @shannonbowerphotography #funny #babyphotography#newbornphotography #baby

A post shared by Inspiredbycolour (@inspiredbycolour) on

Се обложувам дека не можеш да го направиш ова

View this post on Instagram

@inspiredbycolour Theme ~Funny Faces~ Captured by @luisadunnphotography #funnyface #funny #babyphotography#newbornphotography #baby

A post shared by Inspiredbycolour (@inspiredbycolour) on

Штом се ослободам ќе ти го земам тој фотоапарат

Досаднооо…

View this post on Instagram

@inspiredbycolour Theme ~Funny Faces~ Captured by @karilovequistphoto #funnyface #funny #babyphotography#newbornphotography #baby

A post shared by Inspiredbycolour (@inspiredbycolour) on

Ја погоди музиката

View this post on Instagram

~expressions~ image by @hiddenjemphotography #inspiredbycolour #newbornphotography #babyexpressions

A post shared by Inspiredbycolour (@inspiredbycolour) on

И, што ќе правиме сега?

Ветувам, ќе престанам да се глупирам… или не?

Сакаш бакнеж?

View this post on Instagram

@inspiredbycolour Theme ~Funny Faces~ Captured by @kathvphotography #funnyface #funny #babyphotography#newbornphotography #baby

A post shared by Inspiredbycolour (@inspiredbycolour) on

 

Tags

Препораки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close